ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Lithos Luxury Rooms απλώνεται μέσα στο ειδυλλιακό περιβάλλον της  ΜήλουΑνάμεσα στο έντονο αιγαιοπελαγίτικο στοιχείο και το γαλήνιο μπλε του ουρανού και της θάλασσας. To Lithos Luxury Rooms αιχμαλωτίζει το πνεύμα και τον ρυθμό του νησιού και σας καλωσορίζει στην πιο πολύτιμη διαμονή που είχατε φανταστεί ποτέ.

Εδώ, με κάθε σας βήμα, ξεδιπλώνεται μία μοναδική εμπειρία 5 αστέρων, σχεδιασμένη να σας προσφέρει άνεση και χαλάρωση με άρωμα πολυτέλειας και κυρίως πνευματικής αναζωογόνησης. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις που σας υποδέχονται, από τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια, την εντυπωσιακή πισίνα μέχρι την άψογη εξυπηρέτηση, εξασφαλίζουν ότι σας προσφέρουμε ένα τέλειο περιβάλλον που περιμένει τους πρωταγωνιστές του: εσάς.

Το πρώτο κίνητρο επίσκεψης και διαμονής που σας προσφέρουμε είναι η τοποθεσία του Lithos Luxury Rooms. Η Μήλος είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ελληνικά νησιά κυρίως χάρη στον επιβλητικό συνδυασμό των γαλάζιων νερών και του έντονου ηφαιστειογενούς της χαρακτήρα λόγω των πετρωμάτων της Η Μήλος ,όμως, δεν προσφέρει μόνο φυσική ομορφιά. Αποτελεί επίσης προορισμό με μεγάλη ιστορική σημασία και κληρονομιά.

Μάλιστα ,ο Αδάμαντας, το λιμάνι της Μήλου, είναι κτισμένος στην ασφαλή αγκαλιά ενός όρμου και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της Μεσογείου. Είναι κτισμένο με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Ο Αδάμαντας ή «Αλαμάντο», όπως ονομαζόταν παλιότερα, είναι το πιο ανεπτυγμένο τουριστικό κέντρο της Μήλου. Ακόμη, κατοικείται από το 1824. Χτίστηκε από Κρήτες κυνηγημένους πρόσφυγες από τα Σφακιά, οι οποίοι ήρθαν στη Μήλο μετά την αποτυχημένη και αιματηρή επανάστασή τους έναντι των Τούρκων.

Lithos Luxury Rooms